Pubquiz in ROC Maasvallei Boxmeer

01-01-1970 01:00

Pubquiz in ROC Maasvallei Boxmeer

Tijdens de actieweek Verkeersveiligheid organiseert de gemeente Boxmeer op donderdag 18 mei in samenwerking met provincie Noord-Brabant en ROC Maasvallei Boxmeer een pubquiz voor de studenten van het ROC Maasvallei.

De actieweek Verkeersveiligheid van NUL verkeersdoden Brabant is dit jaar van 15 t/m 21 mei.

Deze hele week zijn er elke dag, door heel Brabant verkeersveiligheidsacties. Van lokale, kleinere initiatieven tot grotere acties op marktpleinen, bij supermarkten en scholen. Daarnaast poppen er dit jaar overal pubquizzen op met een knipoog naar veiligheid en verkeer. De pubquizzen worden in heel Brabant georganiseerd, zo ook in Boxmeer. Het beste team maakt kans op een avondje stappen met een limousine, inclusief chauffeur. Zo komen de winnaars ook weer veilig thuis!

In de provincie Noord-Brabant werken gemeenten, provincie, politie, Rijkswaterstaat en ook scholen gezamenlijk aan de verkeersveiligheid onder het motto ‘Brabant gaat voor NUL verkeersdoden’. Samen stimuleren we Brabanders alert te zijn in het verkeer. Dat is hard nodig, want in 90% van de gevallen komt een ongeluk door menselijk gedrag, bijvoorbeeld niet opletten of door rood rijden. Daar kun je dus zelf wat aan doen!

Lees meer over de actieweek Verkeersveiligheid op de website.

Deel deze pagina:
Advertenties