Kano concert met Matt Winson in Roepaen

01-01-1970 01:00

Kano concert met Matt Winson in Roepaen

Op 30 juli vindt een bijzonder kano concert plaats bij Roepaen in Ottersum. In samenwerking met Outdoor Gennep presenteert het poppodium een optreden van een van de grootste folk talenten uit de Nederlandse popmuziek: Matt Winson!

Leef je uit tijdens een kanotocht van anderhalf uur over de Niers om vervolgens te ontspannen bij een concert van Matt Winson in de kloostertuin van het poppodium. De heren brachten eerder dit jaar hun debuutalbum Woodfalls uit en waren al te zien bij De Wereld Draait Door.

Een beperkt aantal tickets is verkrijgbaar via de website.

Matt Winson maakt dynamische indiefolkliedjes. We hebben hier niet met een aanstormende singer-songwriter te maken, maar met een volledige band, opgericht door Matthijs Steur en Pieter van Winsen. Hun bandinstrumentarium wordt aangevuld met banjo, mandoline en blazers.

Begin 2016 tekende de band een platencontract bij V2 Records (o.a. Mumford & Sons en Blaudzun) en werd het debuutalbum 'Woodfalls' opgenomen in de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum. Aanrader voor liefhebbers van Bon Iver, Fleet Foxes en Patrick Watson.

Prijzen en tickets via de website.


Let op: slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Deel deze pagina:
Advertenties