Diefstal auto’s parkeerstrook Singel Molenhoek

Gepubliceerd: 12-07-2017 2:07

Diefstal auto’s parkeerstrook Singel Molenhoek

De gemeente Mook Middelaar is erop attent gemaakt dat verscheidene auto’s die geparkeerd stonden bij de parkeerstrook aan de Singel, nabij de kruising Singel-Heumensebaan te Molenhoek, zijn beschadigd en/of gestolen.

Door enkele buurtbewoners zijn al meteen suggesties gedaan ter preventie zoals het uitdunnen van de bosschage bij de parkeerstrook of het plaatsen van een hekwerk. Wanneer de bosschage zou worden uitgedund, zorgt dit voor open zichtlijnen en levert dit een bijdrage aan het vergroten van de sociale veiligheid.

Omwonenden van de parkeerstrook aan de Singel hebben reeds een brief ontvangen waarin wordt gevraagd of zij bovenstaand probleem herkennen en of zij zich kunnen vinden in de voorgestelde suggesties dan wel zelf ideeën hebben.

Heeft u geen brief ontvangen en maakt u wel gebruik van de parkeerstrook aan de Singel? Graag ontvangen wij ook uw reactie. U kunt uw reactie tot en met 18 juli 2017 mailen met als onderwerp ‘Parkeerstrook Singel’ of via de post verzenden naar Postbus 200, 6585 ZK Mook, t.a.v. Team Openbare Ruimte.

Op basis van de ontvangen reacties willen wij samen met inwoners de mogelijke vervolgstappen bekijken. Nadere informatie hierover volgt dan nog.

Deel deze pagina:
Advertenties