Aan tafel met Dorpsraad Nieuw Bergen

Gepubliceerd: 20-02-2017 12:02

Aan tafel met Dorpsraad Nieuw Bergen

Onder het motto 'Inwoners aan tafel met de Dorpsraad' houdt Dorpsraad Nieuw Bergen woensdag 22 maart vanaf 18.45 tot uiterlijk 22.00 uur een bijeenkomst in Den Asseldonk in Nieuw Bergen, aldus Frans Thonen.

Tijdens deze bijeenkomst wordt inzicht in de activiteiten en plannen van de dorpsraad gegeven. Thema's die centraal staan zijn: ouderen, jongeren, veiligheid, natuur en winkelaanbod. Daarnaast zijn er rond Dorpsplein Bergenlimburgonline enkele kramen ingericht. 


Bijzondere aandacht is er voor het rondetafelgesprek "Inwoners aan tafel met de Dorpsraad", een initiatief dat de dorpsraad dit jaar verder wil uitrollen. Tevens vindt de feestelijke lancering van het Dorpsplein Bergenlimburgonline plaats. Inwoners worden geïnformeerd over wat dit digitale dorpsplein te bieden heeft. Ook kan men zich die avond hiervoor aanmelden.

Dorpsraad Bergen stelt op alle fronten inwonersparticipatie en leefbaarheid centraal en nodigt iedereen uit vanuit zijn of haar betrokkenheid een bijdrage hieraan te leveren.

Deel deze pagina:
Advertenties